Cadde Mert Yazıcıoğlu'ndan Özcan Deniz itirafı: Çok klas birisi

Mert Yazıcıoğlu'ndan Özcan Deniz itirafı: Çok klas birisi

12.05.2024 - 17:40 | Son Güncellenme:

Mert Yazıcıoğlu, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen yakışıklı oyuncu, sezonluk ürünleri inceleyip alışveriş yaptı. Muhabirlerin ilgisiyle karşılaşan Yazıcıoğlu, nazik davranışlarıyla dikkat çekti ve fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdi.

Mert Yazıcıoğlundan Özcan Deniz itirafı: Çok klas birisi

Geçtiğimiz günlerde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen Yılın Mimar Sinanları Ödülleri törenine katılmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, şimdilerde rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le bir dargın bir barışık ilişkisi olan eski sevgilisi Afra Saraçoğlu'nu aldattığına dair iddiaların sorulması üzerine gerginlik yaşadmıştı.

"HERKES KENDİ HAYATINDA"

Mert Yazıcıoğlu, "Çok vakit geçti ilişki üzerinden. Herkes kendi hayatında artık. Geçmiş üstünden iki sene. Başka konuşulacak bir şey yok o zaman medyada galiba. Dönüp dolaşıp aynı şeyi konuşmaya gerek yok" açıklamasını yapmıştı.

"HARİKA BİR DUYGU"

Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen yakışıklı oyuncu, nazik davranışlarıyla dikkat çekti ve fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdi. Verdiği kısa röportajda yakın zamanda ödül kazanan yakışıklı oyuncu, “Her zaman ödül almak harika bir duygu. İnsanların yaptığımız işi beğenmesi, bize motivasyon kaynağı oluyor” diyerek duygularını dile getirdi.

Haberin Devamı

Mert Yazıcıoğlundan Özcan Deniz itirafı: Çok klas birisi

"10 SENE ÖNCE YOLUMUZ KESİŞTİ"

Ayrıca, aynı dizide oynayan Özcan Deniz hakkında ise övgü ile bahseden Yazıcıoğlu, “Özcan Deniz’le 10 sene önce yolumuz kesişti. Çok klas birisi, abi kardeş olduk artık” şeklindeki dostluklarına da vurgu yaptı.

Mert Yazıcıoğlundan Özcan Deniz itirafı: Çok klas birisi

Yazarlar