Gündem Küçükçekmece'de dehşet dolu anlar! Otomobil yayaların arasına daldı

Küçükçekmece'de dehşet dolu anlar! Otomobil yayaların arasına daldı

14.05.2024 - 20:12 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece'de ara sokaktan çıkan otomobile çarpmamak için ani manevra yapan cipin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Tevfikbey Mahallesi, Merkez Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ara sokaktan caddeye çıkan otomobile çarpmamak için ani manevra yapan 61 OF 1903 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Küçükçekmecede dehşet dolu anlar Otomobil yayaların arasına daldı

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 5 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Küçükçekmecede dehşet dolu anlar Otomobil yayaların arasına daldı

"ARAÇTAN KAÇAYIM DERKEN OKULA GİDEN ÇOCUKLARA VURUYOR"

Yaşananları anlatan Hakan Durmaz, "Diş hekimliğinin önünden araba çıkıyor, bayan sürücü o araçtan kaçayım derken, oradan geliyor buradakilere vuruyor. Kaldırıma çıkıyor. Okula giden çocuklara vuruyor işte. Ondan sonrası malum buraya kadar geliyor. 3 kişi diye ama bir kişi, inşallah hiçbir şeyi yoktur. Ama 3 kişiden birinin durumu ağzıma almak istemiyorum ama inşallah bir şeyi yoktur" dedi.