Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan futbolcularına özel derbi motivasyonu

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan futbolcularına özel derbi motivasyonu

15.05.2024 - 18:16 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu hafta Galatasaray ile Fenerbahçe, Rams Park'ta karşı karşıya gelecek. Dev maç öncesi Teknik Direktör İsmail Kartal'ın takımına özel bir motivasyon uyguladığı ortaya çıktı.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan futbolcularına özel derbi motivasyonu

Fenerbahçe'de tüm gözler pazar günü deplasmanda oynanacak Galatasaray derbisine çevrilmiş durumda. Derbide Galatasaray'ı mağlup edip şampiyonluk şansını son haftaya taşımak isteyen Sarı Lacivertli yönetim ve teknik heyet futbolcuları kritik maça motive etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

U19 MAÇINI İZLETİYOR

Teknik Direktör İsmail Kartal ve yönetimin U19 takımı ile sahaya çıktıkları ve oyun ilk durduğu anda sahadan çekildikleri Süper Kupa maçını oyuncularına Galatasaray'ın sevinç görüntülerini izlettirdikleri öğrenildi.

'BU KEZ SEVİNEN SİZ OLUN'

Yönetim ve Kartal'ın, "Galatasaray, gençlere karşı oynamasına rağmen büyük bir sevinç yaşadı. Pazar günkü maçı bu gençler için oynayın ve bu kez sevinen siz olun" sözleriyle motive ettiği öğrenildi.

'GALATASARAY'I YENECEĞİMİZE İNANCIMIZ TAM'

Hem yönetim, hem de Kartal'ın oyunculara "Galatasaray'ı yeneceğimize olan inancımız tam. Sizlere güveniyoruz" ifadelerini kullandıkları belirtildi. Futbolcuların bu konuşma sonrası birbirlerine kenetlendiği ve derbi için zafer sözü verdikleri ifade edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray ile Fenerbahçe, 19 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da Rams Park'ta kozlarını paylaşacak.